Cursus Bamboemassage-basis

Datum: 16 november 2019
Tijd: 09:30 uur
Organisator: Sepia Opleidingen
Adres: Schouwersweg 68
Postcode: 4451 HT
Plaats: Heinkenszand
Omschrijving:
Afbeelding Leer met de bamboestok, in een rustig tempo, met veel effleurages, een algehele ontspanning te brengen in lichaam en geest. De combinatie van werken met je handen en de bamboestok helpt belaste en vermoeide spieren weer om te ontspannen. Hierdoor kan het lichaam zichzelf sneller en krachtiger herstellen.

Waarom een Bamboemassage

Het doel van de cursus is dat je als masseur een extra vaardigheid leert welke je in elke massage kan toepassen. Tijdens een massage ervaar je weleens dat de spierspanning dusdanig hoog is, dat je er niet doorheen komt met alleen je handen. Door middel van de bamboestok kan je wel het gewenste resultaat bereiken. Omdat de stok een verdeelde druk afgeeft voelt de massage prettig aan terwijl je dit misschien niet zult verwachten.

Wat leer ik

Je leert te werken met de bamboestok om voldoende druk toe te passen zonder je eigen handen te belasten. Dit helpt je gemakkelijker een stevige massage aan te bieden in de praktijk. Het werken met een bamboestok is een speciale techniek die je leert tijdens deze cursus.
Meer agendapunten