Massage Cursus Basis op 5 donderdag avonden

Datum: 25 januari 2018
Tijd: 19:30 uur
Organisator: OMB Academie: Massage Opleiding Cursus Workshops
Adres: Prins Hendrikplein 1
Postcode: 2518 JA
Plaats: Den Haag
Omschrijving:
Afbeelding In de basiscursus ontspanningsmassage leer je klassieke massagegrepen, waarmee je een gevarieerde en volledige massage kunt geven. Door het zorgvuldig en aandachtig toepassen van diverse soorten technieken geef je een massage, waardoor mensen zich lichamelijk en geestelijk ontspannen.

Tijdens de cursus oefen je de technieken en word je zelf gemasseerd. Zo ervaar je ook zelf hoe het aanvoelt, wat zeer leerzaam én ontspannend is. We masseren met 100% natuurlijke massageolie en op comfortabele massagetafels. Ook krijg je theorie over masseren en wat daarbij allemaal van belang is.

Bij de cursus krijg je een handleiding van alle grepen die je hebt geleerd, zodat je thuis meteen kunt gaan masseren. Ook wordt een certificaat van deelname uitgereikt.

Ben je enthousiast geworden en wil je na de basiscursus meer massagetechnieken leren? Meld je dan aan voor de vervolgcursus, zodat je nog meer variatie kunt aanbrengen in de massages die je geeft.

De cursussen worden gegeven in de sfeervolle groepsruimte van Wajid op het Prins Hendrikplein in Den Haag. Gratis parkeren op loopafstand is mogelijk en het cursuscentrum is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Meer informatie daarover kun je hier vinden. 

De basiscursus wordt in twee vormen gegeven: als avondcursus van vijf lessen van drie uur en als weekendcursus van twee dagen van zeven uur. Inhoudelijk leer je hetzelfde. De groep bestaat uit gemiddeld acht en maximaal twaalf deelnemers. Naast de trainer zijn er één of meerdere assistenten aanwezig, zodat er veel persoonlijke aandacht is. Je kunt je zowel individueel als samen met iemand anders aanmelden.

Vereiste vooropleiding / kennis: geen. Niveau van de workshop: MBO-niveau. Aantal docentcontacturen: 14 uur.

Kennis maken? Doe gratis de Massage Start Up!
Wil je eerst kennismaken met het team en deze vorm van masseren? Meld je dan aan voor de massage workshop. Besluit je daarna om de basiscursus te doen, dan krijg je een aantrekkelijke korting voor deze cursus.
Meer agendapunten