Geef eens een massage kado

28 januari 2020
Afbeelding Druk, druk, druk
We zijn allemaal druk met gezin, werk, hobbies of mantelzorg. Een moment helemaal voor jezelf is schaars geworden. Tijd om even bij te komen en op te laden is belangrijk voor een goede balans. Wie regelmatig ontspant zit lekker in z'n vel, heeft een betere weerstand en kan de drukte beter aan. Dit kun je kado geven in de vorm van een heerlijke massage behandeling.

Laat je vaker masseren
Op deze website vind je diverse goede massagepraktijken waar je een massage kunt boeken. Je zoekt eenvoudig op plaats en/of specialisatie zodat de lijst met zoekresultaten precies voldoet aan je wensen. Wanneer je vrijblijvend belt kun je je vragen over de behandeling, duur en kosten meteen bespreken. Als er een "klik" is maak je een afspraak. Veel van de masseurs hebben een eigen kadobon die je kunt aanschaffen als de massage voor iemand anders is.

Massagebon
Mocht je een massage kado willen geven en je weet nog niet waar de ontvanger deze wil besteden dan kun je er ook voor kiezen de Nationale Massagebon aan te schaffen. Op de website staan alle masseurs die de bon accepteren op dezelfde wijze gerangschikt. Je kunt zoeken op plaats en/of specialisatie om te kijken of er praktijken in de buurt zijn. Deze Massagebon is 2 jaar geldig zo is er voldoende tijd om een massage te boeken in de woonplaats of juist op een vakantie adres in ons land:-).

Heilzame effecten van een massage
Massage brengt lichaam en geest in balans. Laat je regelmatig masseren dan verhoogt dit  je weerstand, krijg je meer energie en soepele spieren. Stress, zorgen of vermoeidheid blijven vaak “vastzitten” in je lichaam. Tijdens een massage voer je overtollige spanning en afvalstoffen af waardoor je weer lekker in je vel zit. Het kan ook zijn dat je een (sport)blessure hebt. Deze zal eerder herstellen door de heilzame werking van massage.
Of je nu klachten hebt of gewoon wilt ontspannen, een massage is een weldaad voor ieder mens.

 
Meer berichten